Welkom

Stag Logo

 

WAT LEUK, dat je je ‘oog’ hebt laten vallen op de website van de Stichting Tandem Activiteiten Gehandicapten (S.T.A.G.), want wij op onze beurt hebben een ‘oog’ voor een stukje welzijn voor mensen met een visuele beperking. Hoe doen wij dat? Nou gewoon, door gedurende het jaar regelmatig een kleinschalige tandemdagtocht voor hen te organiseren.

 

 

Tandemfietsen met de STAG

tandem
Zo’n tandemfietstocht houdt je fit, je bent heerlijk in de buitenlucht en bied je de mogelijkheid om mensen van alle leeftijden met een visuele beperking op een sportieve en ontspannen manier te ontmoeten. Hiertoe beschikt de STAG over eigen tandems waaronder een aantal met elektrische trapondersteuning en een aantal sport tandems.

 

Hieronder zullen wij een korte rondleiding geven waarbij wij je een beetje wegwijs maken bij het gebruik van deze website.
Om te beginnen zullen wij in het verdere vervolg van de teksten, in verband met de ‘Voorleesknop’, vooral het woord ‘STAG’ gebruiken. Dus zonder de tussenliggende punten. Via de ‘Voorleesknop’ op de diverse pagina’s kun je de teksten ook laten voorlezen.

 

Onder het STAG-logo vind je op de horizontale lijn zeven knoppen: ‘Thuis’, ‘Agenda’, ‘Nieuw(s)’, ‘Verslagen’, ‘Met dank aan’, ‘Over ons’ en ‘Contact’.

 

– Onder de knop ‘Thuis’ vind je de rubrieken ‘Welkom’ en ‘Meefietsen met de STAG’. Wanneer je dubbelklikt op de knop ‘Thuis’ kom je weer terug op de beginpagina. Op deze beginpagina kun je verder direct klikken op de pagina’s ‘Welkom’, ‘Meefietsen met de STAG’ en ‘Agenda’.
– Onder de knop ‘Nieuw(s)’ vind je de rubrieken ‘Agenda’ en ‘Knipsels’. In de rubriek ‘Knipsels’ vind je artikelen over nieuwe (wetenschappelijke) ontwikkelingen en weetjes op het gebied van oogzorg.
– Onder de knop ‘Over ons’ vind je de rubrieken ‘Ons doel’, ‘Bestuur’, ‘Documenten’ wat weer onderverdeeld is in ‘Reglementen’, ‘Financieel’ en ‘Privacybeleid’.

 

Wanneer je voor deze website gebruikmaakt van een nieuwere Apple Ipad dan kun je de teksten op de pagina’s ook door de Ipad laten voorlezen. Ga hiervoor op je Ipad naar ‘Instellingen’ > ‘Toegankelijkheid’ > ‘Gesproken materiaal’ en volg de aanwijzingen.
Maak je gebruik van een mobiele telefoon dan is de indeling wel iets anders dan op de laptop, maar wijst alles zich vanzelf.