Met dank aan…

De STAG is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk en is gevestigd in Sassenheim. Zij organiseert ongeveer zes á zeven maal per jaar een tandemdagtocht op zaterdag voor mensen met een visuele beperking, tegen nagenoeg kostprijs. Na aftrek van noodzakelijke kosten blijft er een klein bedrag over, wat wij gebruiken voor het noodzakelijke fietsonderhoud en voor het sparen voor vervangende tandems.  Graag zouden wij onze oudere tandems vervangen voor nieuwe, eventueel met trapondersteuning.

Wilt u het werk van de STAG ondersteunen dan kan dat via ons bankrekeningnummer NL82ABNA0845980122, of neem contact met ons op via de knop ‘Contact’.

De STAG kan niet zonder de steun uit de samenleving.
Ook sponsor/donateur worden? Neem contact met ons op.
Sponsor gezocht

 

Hier ook uw logo? Wordt sponsor.

 

De navolgende bedrijven of organisaties hebben ons via een donatie of andere wijze ondersteund. Helpt u mee deze lijst langer te maken?

Oogvereniging Zuid-Holland, Lionsclub De Oude Duinen in Lisse, kringloopwinkel Stichting Kringloop Herenstraat 63 in Voorhout, Stichting Vrienden van Gehandicapten Sportvereniging de Sleutels in Leiden, Stichting Het Meerlandenfonds in Rijsenhout, kringloopwinkel Stichting Het huis van Tante Trees in Hillegom, Ren- en Toervereniging de Bollenstreek (Bollenstreek Classic) in Lisse, Bike Totaal van der Hulst in Sassenheim, transportbedrijf Piet Nicola in Sassenheim, Unex B.V. in Voorhout, WIKO Verpakkingen in Sassenheim, Van der Hulst Catering in Lisse, gereedschappen G.B.I. van Dijk in Sassenheim, Protestantse Gemeente Sassenheim, fietsenwinkel Profile Leendert Kuijper in Sassenheim.